Pages

Ahad, 11 Disember 2011

NAS Jalan-jalan

            Hari ini mama n babah bawa NAS jalan dekat Giant Kota Damansara...
Bukan main seronok lagi mereka..Hari ini bawa mereka main game n mcm2
Yang Adik Nas dapat naik kereta muzik...
seronok dia naik sini naik sana...
Twin NAS pula main bowling...
Mama n babah jadi seronok bila mereka seronok main...
lucu juga bola asyik masuk longkang je
tapi Twin NAS masih b'semangat juga nak main
Minta tolong babah ajarkan
Lama2 Twin Nas dah pandai main
Walaupun tak semua pin jatuh tapi dah tak masuk logkang..
Pandai anak2 mama main...
mama pun jadi happy..dulu mama kecil2 tak pernah rasa semua nie
tapi mam akan pastikan anak2 NAS akan merasa ape saja..
Main game ikan...
NAS adik naik kereta muzik....
Nak naik banyak kali je....

Dah penat anak mama berjalan time untuk anak mama minum susu
Masa kita balik n tidur
Harap anak2 mama happy dengan aktiviti nie
lain kali kita pergi jalan tempat lain pula...






Tiada ulasan:

Catat Komen